Skip to main content
Available as Framed Prints, Photos, Wall Art and other products
License Kew Images

sales@mediastorehouse.com
Tel: (678) 701-8254
Home > History

House of Walter Haydon, curator of the botanic station at Kotu in Gambia

House of Walter Haydon, curator of the botanic station at Kotu in Gambia

House of Walter Haydon, appointed curator of the botanic station at Kotu in Gambia in 1894. The house was built for him on site so that he could always command a view of all the ground under cultivation

Purchase This Item For Download
world rights, single editions, non exclusive use

Please Select A License Option

For one off display, up to A1 in size, for a period up to 3 years

up to 5 years

For use in exhibition deisplay for up to 6 months £400 - £750

For personal use only, not to be used commercially

up to half size

Any singleprint usage, billboard, ad, insert, display

no larger than three quarters of the page

no larger than one eighth of a page

Not more than three quarters of the page in size

No larger than one eighth of the page

For printing as part of a display, one use only, not for promotional use

We accept all major credit cards

Technical Details

Filename: p052 - 20120721-100 Singapore.jpg

Size: 4592 x 3405 (5.9MB)

Date: 12th February 2015

Credit: Copyright RBG Kew

Copyright Status: Copyrighted Work

Owner URL: http://www.kew.org/

© RBG KEW

House of Walter Haydon, curator of the botanic station at Kotu in Gambia

House of Walter Haydon, appointed curator of the botanic station at Kotu in Gambia in 1894. The house was built for him on site so that he could always command a view of all the ground under cultivation

© RBG KEW

Media ID 10645134

19th Century Africa Archival Archive Biology Black And White Botanic Garden Botanical Botanical Garden Botany British Empire Empire History Horticultural Horticulture House Kew Gardens Mono Monochrome Natural History Nature

Galleries

> History

> Kew at Work > History

Filename: p052 - 20120721-100 Singapore.jpg

lightbox add My Lightbox